RÓLUNK

A Graytech Concrete azért jött létre, hogy a betont mint ásványi terméket egy olyan alapanyagként használja fel, ami a mai építészeti stílusoknak és igényeknek a határait feszegeti.

Legyen szó "finom betonról", "dekor betonról", "fotó betonról" vagy "hideg kerámiáról", a Graytech Concrete mindig arra törekszik, hogy a lehető legjobb minőségben állítsa elő termékeit megrendelői számára.

Nem véletlen esett a választása a betonra mint alapanyagra, hisz korunkban a környezetvédelem igen fontos szempont. A termékeink környezetbarát „kék technológiával” készülnek.

Nem égetjük a termékeinket mint a kerámiák esetében, ezért nincs Co2 kibocsátás, nem kerül semmilyen káros anyag a környezetbe a gyártási folyamat során. Ebből is ered az elnevezés: HIDEG KERÁMIA.

Termékeink válogatott ásványi, CE jeles alapanyagokból készülnek, precíz kivitelezés mellett. Az elkészült termékek ellenállósága, műszaki tartalma kimagasló a konkurenseink közül.

Legyen szó egyedi gyártású bútorokról vagy a nagyméretű falburkolatokon keresztül egészen a kis beton dísztárgyakig, a Graytech Concrete vállalja a kihívást!

 

 

 

Általános termék tulajdonságok

nyomószilárdság 2 nap:  42,0 N/mm2 

húzó-hajlító szilárdság 2 nap:  2,0 N/mm2

nyomószilárdság 28 nap: >60,0 N/mm2   

húzó-hajlító szilárdság 28 nap: >7,0 N/mm2