További hírek

Stílus a kertben

Stílus a kertben

Stílus a kertben – ipari stílus – dekorbeton

Itt a nyár, irány a kert! A jó idővel együtt eljött a kerti partik és családi programok ideje. Hogy a kert igazán trendi legyen, adunk néhány tippet.

Trendkövető

2017-ben a természetes anyagok egyeduralma figyelhető meg a lakberendezés valamennyi területén, így a kerti bútorok esetében is egyeduralkodóvá válik a minimál stílus.

„A változatosabb bútorformákhoz geometrikus és vintage mintákkal ellátott színes párnák és takarók kerülnek. Emellett a kerti trendekben is terjednek a csináld magad darabok, illetve az ipari stílusú dekorelemek, melyeket általában modern darabokkal kombinálnak.” (Harsányi Gábor)

Ebben az évben még hangsúlyosabbá válik az időjárás-állóság, a magas UV-tűrő képesség, a tartósság, és a könnyen tisztíthatóság.

„A korábbi évek során népszerűvé vált földszínek közül idén a szürke a nyerő, de megjelennek az élénk árnyalatok, hivalkodó színek is.” (Szentesi Nikolett)

A GrayTech ajánlása – dekorbeton a kertben

Geometrikus minták nem csak a párnákon és kiegészítőkön jelenhet meg, hanem a különböző felületek burkolataként igaDekorbeton szalonnasütőzi különlegessége lehet a kertnek. Legyen szó függőleges- vagy vízszintes felületekről, a geometriai mintákkal is elérhető beton burkolatok (GrayTech Exagoni) időtálló, könnyen kezelhető és trendi elemei lesznek minden térnek.

Az indusztriális trendet követve dekorbeton kaspók, padok, és szalonnasütők kerülhetnek a középpontba. A modern technológiának köszönhetően ezek a dekorbeton elemek az anyagra jellemző szürke szín mellett már egészen élénk árnyalatokban is elérhető.

A beton jellegzetességeit megőrizve a loft-hangulat kedvelői is kialakíthatják álomkertjüket. Ha termékeink között nem találná az elképzeléseinek megfelelőt, bátran forduljon a GrayTech csapatához, hiszen egyedi igényeknek megfelelő termékek gyártását is vállaljuk!

Hogyan ápoljuk kertünk dekorbeton elemeit?

A kertünkben lévő dekorbeton elemek folyamatosan ki vannak téve az időjárás hatásainak. A beton különösen nagy nedvszívó képessége miatt a legnagyobb kárt a csapadék okozhatja. A GrayTech által gyártott valamennyi termék impregnáló réteget kap a gyártási folyamat végén, mely megvédi azt a csapadék káros hatásaitól. Azonban ez a réteg az idő előrehaladtával megkophat, így ahhoz, hogy megőrizzük dekorbeton bútoraink és tárgyaink szépségét, ezt a réteget 2 évente érdemes megújítani.

 

A GrayTech csapata élményekben gazdag nyarat kíván

minden olvasójának és partnerének!

További hírek