További hírek

Exagoni burkolat

Exagoni burkolat

Exagoni dekorbeton burkolat a Graytechtől

Dekorbeton a lakásban

Beton a lakásban? Sokunkat kételkedés fog el, mikor arra gondol, hogy betonfelületek „égtelenkednek” otthonunkban. A betonról, mint belsőépítészeti és design elemről sok szó esik manapság, ennek köszönhetően egyre inkább elfogadottá és természetessé, sőt, gyakorivá válik a használata. A legsikeresebb lakberendezők már évek óta használják luxuslakásokban és modern irodákban egyaránt.

A régi betonfelületek ridegnek és unalmasnak tűnhettek, azonban a modern technológiáknak köszönhetően kifejezetten meleg, otthonos hatású anyaggá alakult a beton. A színezhető dekorbetonnak hála egyediséget és modern hangulatot kölcsönöz minden helyiségnek. Felületét különböző eljárásokkal varázsolják tükörsimává és fényes felületűvé, enyhén csillámossá vagy rusztikus kinézetűvé, így minden igényt kielégít. Látszóbeton felületek kialakítása azonban nagyon költséges. Dekorbeton elemek alkalmazásával, ha a strukturált felület érzetét nem is, de a látványt biztosan becsempészhetjük otthonunkba mindamellett, hogy jelentősen csökkenthetjük költségeinket.

Geometriai minták

A divat és a lakberendezés kölcsönhatásban állnak egymással. Ami ma a divatban népszerű lesz, az holnap már az otthonokban is visszaköszön. A geometriai mintákkal nem lőhetünk mellé. 2015-ben a legnagyobb divattervezők mutatták be geometrikus mintákkal díszített kollekcióikat, így mára már a modernitás és az elegancia könnyed mixe köszön vissza a legmodernebb otthonokban is.

A geometrikus minták térhódítása nem újkeletű dolog, hiszen a lakberendezésben újra és újra visszatérnek, továbbá letisztultságának köszönhetően minden enteriőrben megállja a helyét.

Ahol a geometria és a dekorbeton találkozik

A lakberendezési trendeket figyelemmel követve a Graytech csapata elkezdte az Exagoni dekorbeton burkolatok gyártását. Az Exagoni klasszikus mintája modern külsőt kölcsönözhet otthonának. Legyen szó falak burkolásáról, vagy járólapokról, a Graytech Exagoni kopásállóságának, megjelenésének és egyediségének köszönhetően az egyik legjobb választás.

A Graytech Exagonit olyan jellemzők teszik különlegessé, mint a felületkialakítása, mely elérhető hagyományos egyszínű és terazzo kivitelben. A terazzo Exagoni felülete magában hordozza a modern technológiát és az évszázados hagyományt, hiszen megjelenése a 15. század márvány padlóit idézi. Mind a két esetben lehetőség van az anyagok színezésére, így az Exagoni megjelenésének csak a képzelet szabhat határt.

További hírek